Skip to content

Hos disse 10 butikkene kan du gjøre mer bærekraftige kjøp for din bedrift

Å produsere teknologi og programvare er svært ressurskrevende og gir høye kostnader for bedrifter. Det er også omdiskutert både av hensyn til miljøet, anstendige arbeidsforhold og potensielle brudd på menneskerettighetene.

 

I vår digitaliserte verden er det viktig å være bevisst på forbruket vårt. For deg og din virksomhet kan det være både lønnsomt og bærekraftig å velge brukte maskinvarer.

For å hjelpe deg i gang har vi funnet 10 skandinaviske nettsider hvor du enkelt kan kjøpe brukte produkter (som mobiler, datamaskiner, m.m.) med garantert kvalitet:

RePower er et tilbud fra det norske selskapet Power som tilbyr et stort utvalg av brukte tekniske løsninger, fra kjøkkenmaskiner til TV-er og bærbare datamaskiner. Varene blir gjennomgått av teamet for å sikre kvaliteten, slik at de er klare til bruk av en ny eier. Du kan kjøpe på nett eller besøke butikkene som ligger i Oslo.

Rubidata er også et norsk selskap med butikk i Stavanger. De selger brukte telefoner, skrivere og bærbare datamaskiner. De tilbyr også IT-tjenester, som mobilreparasjon, mac-reparasjon og beskyttelse mot virus.

Returhuset tilbyr ulike resirkulerte produkter fra teknologi, til klær eller barnemøbler. Telefoner er sikret med 2 års garanti, og du kan finne varer med opptil 70 % rabatt.

GreenMind er et dansk selskap som tilbyr telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner med 3 års garanti. Du kan finne restsalg og rabatterte priser. Hvis du bor i Danmark, kan du besøke en av butikkene deres for å selge dine gamle enheter.

Telegiganten er et annet dansk selskap hvor du kan kjøpe eller selge brukte enheter. Mobil, nettbrett, tilbehør og reservedeler er tilgjengelig på nettsiden. Reparasjon tilbys også til en lav pris.

Remarket tilbyr brukte Iphones, macbooks, Lenovo, HP og Dell datamaskiner, hvis du leter etter en spesifikk modell kan de hjelpe deg med å finne en brukt. De selger også pakker slik at du har alt du trenger samt antivirus og reservedeler som batterier med ett års garanti.

Billigteknikk tilbyr også et stort utvalg av tekniske enheter, fra bærbare datamaskiner til kaffemaskiner.

Kjell & company tilbyr enda flere rabatter med sitt medlemsprogram og har to seksjoner på nettsiden deres avhengig av om du handler som privatperson eller for en bedrift. 12 måneders garanti er inkludert på produktene.

Merateknik er et annet svensk selskap som selger telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner fra forskjellige merker, med gratis frakt for bestillinger på mer enn 400 SEK, 14 dagers prøveperiode og 12 måneders garanti på produktene deres.

Teknikfronten er også svensk og tilbyr bærbare, stasjonære, telefoner eller reservedeler. Profesjonelle og forbrukerdatamaskiner er tilgjengelige avhengig av dine behov, og du kan få hjelp hvis du trenger en spesiell programvare. Produktene kan testes i løpet av 14 dager og minst 30 dagers garanti er inkludert.

 

Bærekraft kan faktisk være lønnsomt for din bedrift, og å kjøpe brukte produkter er definitivt bærekraftig. Her vil du være med på å redusere forbruk, redusere utnyttelse av mennesker i produksjon av maskinvare og i tillegg vil du spare penger.

Vil dere komme i gang med å ha en mer bærekraftig bedrift, men vet ikke helt hvordan dere skal begynne? Ta kontakt med oss i Thrust i dag, vi kan hjelpe deg i gang!

Leave a Comment